Celotna novica

Prihaja še neporažena Sixt Primorska

Slatinčani se bodo v 2. krogu državnega prvenstva v soboto, 20. oktobra, ob 19. uri v Športni dvorani Rogaška Slatina pomerili s Sixt Primorsko.

Primorci v tej sezoni še ne poznajo poraza. Na uvodu v sezono so v superpokalu nadigrali Petrol Olimpijo, sledile so štiri ABA 2 ligaške zmage in zmaga nad Šenčurjem v 1. krogu Lige Nova KBM.

Damjan Novaković: "Primorska je sestavila sijajno ekipo. Svojo investicijo upravičujejo tudi na igrišču. Primorci so favoriti na vseh tekmah in v vseh tekmovanjih, kjer nastopajo. Tako bo tudi v soboto pri nas. Zavedamo se njihove kvalitete, nimamo kaj izgubit in dali bomo vse od sebe, da držimo korak. Zagotovo se ne bomo predali. Potrebujemo maksimalno energijo, sproščenost in odgovornost."

V Kopru so se pred letošnjo sezono znova izdatno okrepili. Prišli so Žan Mark Šiško, Luka Vončina, Ivan Marinković, Marko Jagodić Kuridža in Lance Harris, ki ga je pred 10. leti v Slovenijo (k Zlatorogu) prvič pripeljal prav Damjan Novaković.

Jurica Golemac: "Rogaška je vedno zahteven tekmec. Čaka nas obračun na venomer vročem terenu. Slatinčani igrajo izredno hitro košarko, ob tem pa precej spreminjajo obrambne postavitve. Če želimo zmagati, bo potrebno prikazati kar največ osredotočenosti."

Zadnja priložnost za nakup sezonskih vstopnic

Pred tekmo s Primorsko bo še zadnja priložnost, da si za sezono 2018/2019 zagotovite svojo sezonsko vstopnico, z nakupom katere lahko prihranite več kot 30 %! Cena sezonske vstopnice za odrasle je 100 €, dijaki in študentje boste zanjo plačali 60 €, otroci med 10.-14. letom starosti pa boste zanjo odšteli 40 €. Sezonske vstopnice niso personalizirane. Na dan tekme vsem kupcem nudimo še dodatni 10 % popust!