Celotna novica

Prvi lokalni derbi že v petek

Po zmagi nad Triglavom Rogaško v 2. kolu Lige Nova KBM čaka precej težja preizkušnja. Športna dvorana Rogaška Slatina bo v petek, 8. oktobra, gostila lokalni derbi proti Podčetrtku.

Rogaška in Podčetrtek sta se v lanski sezoni pomerila kar šestkrat. Prvi lokalni derbi v novembru 2020 je pripadel Podčetrtku, Rogaška pa je v letu 2021 nato slavila kar petkrat zapored.

Petkov obračun v Športni dvorani Rogaška Slatina se bo začel ob 19. uri. Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur. l. RS, št. 142/2021 z dne 4. 9. 2021) bo vsak obiskovalec pri vstopu v dvorano moral izpolnjevati t.i. PCT pogoj.

Pogoj prebolevnosti, cepljenja ali testiranja

Za vstop v dvorano zadostuje potrdilo o cepljenju, dokazilo o testiranju na covid-19 (negativen rezultat testa PCR, ki ni starejši od 72 ur, ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur) ali potrdilo o prebolelosti (potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela covid-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev). Navijači, starejši od 10 let, morajo celoten čas nositi zaščitno masko, ki prekriva nos in usta. 

Vstopnice za ogled posamezne tekme

Na vse domače tekme kluba bodo imeli brezplačen vstop vsi košarkarji, ki trenirajo v vseh mlajših selekcijah Košarkarskega kluba Rogaška.

Brezplačen vstop na vse domače tekme imajo tudi vsi otroci do 10. leta starosti. Otroci med 10.-14. letom starosti bodo za ogled tekem plačali 2 €. Tudi cena vstopnice za dijake in študente (3 €) in cena vstopnice za odrasle (5 €) ostaja enaka.

Zaradi nepredvidljive situacije sezonske vstopnice za sezono 2021/22 ne bodo v prodaji.

Vse tekme Lige Nova KBM v (spletnem) prenosu

Tudi v sezoni 2021/2022 si boste vse tekme Lige Nova KBM lahko ogledali bodisi v prenosih na Sportklubu ali pa v spletnih prenosih na uradnem YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenija.