Celotna novica

V Rogaško prihaja vodilna ekipa lige

16. krog ABA Lige 2 prinaša prvega od vrhuncev sezone.

V goste prihaja prvouvrščena ekipa lige, ki je v dosedanjem delu sezone vknjižila le dva poraza. Borac je prvi letošnji medsebojni obračun dobil kar z 91:61.

Damjan Novaković: "V Rogaško Slatino prihaja prvouvrščena in dejansko najboljša ekipa lige. Jasno je, da Borac premore kvaliteto, izkušnje in širino, kar jim omogoča, da igrajo tekme z visoko intenziteto. Čaka nas težka naloga, še posebej če upoštevamo, da zdravstveno stanje naše ekipe ni idealno. Pripravljeni smo odigrati dobro tekmo in videli bomo, kaj nam bo to na koncu prineslo."
Trener Rogaške zagotovo ne bo mogel računati na pomoč Đorđe Lelića, ki se je poškodoval v zadnjih minutah tekme proti Šentjurju. Kljub temu se Miha Fon in soigralci ne mislijo predati: "Borac je v letošnji sezoni favorit na praktično vsaki tekmi. Čaka nas težka naloga, a zagotovo se ne bomo kar tako predali. V tej sezoni smo prikazali že nekaj dobrih predstav in verjamem, da se lahko enakovredno zoperstavimo tudi ekipi iz Čačka. Ob tem bi nam še kako prav prišla pomoč navijačev!"

foto: Duško Radišić/Borac Čačak