Celotna novica

Pred člani dve domači tekmi

Člansko ekipo Rogaške v tem tednu čakata dve domači tekmi. V sredo v goste prihaja Vršac, v soboto pa to sezono še neporažena Primorska.

Ekipa Vršca ima po treh odigranih krogih ABA Lige 2 enak izkupiček kot Rogaška. Po dveh gostujočih porazih proti Splitu in Heliosu so v 3. krogu doma premagali Dynamic. V lanski sezoni je na obeh medsebojnih obračunih slavila domača ekipa. Rogaška je doma slavila kar s 95:72, Vršac pa je bil v Srbiji boljši s 85:76.

Damjan Novaković: "Po dveh porazih na gostovanjih je Vršac pokazal zobe in premagal Dynamica, zato popolnoma mobilizirani in motivirani pričakujemo tekmo. Borbena in koncentrirana igra v obrambi ter potrpežljivost v napadu so recept za uspeh."

Pred sredino tekmo ABA Lige 2 bo še vedno možno kupiti tudi sezonsko vstopnico Košarkarskega kluba Rogaška. Tudi tokrat nudimo še dodatni, 10 % popust. Cena sezonske vstopnice za odrasle je 100 €, dijaki in študentje boste zanjo plačali 60 €, otroci med 10.-14. letom starosti pa boste zanjo odšteli 40 €. Sezonske vstopnice niso personalizirane.

Obrad Tomić: "Čaka nas domača tekma proti Vršcu, ki je v 1. krogu visoko izgubil v Splitu. Zagotovo to ni realni pokazatelj njihove kvalitete, a to tekmo enostavno moramo zmagati. Gre za precej mlado, neizkušeno ekipo. Igramo na domačem terenu, pred svojimi navijači in ne dvomimo v naše kvalitete, zato gremo po zmago, da ostanemo neporaženi na domačem parketu."