Celotna novica

Pred Rogaško najbližje gostovanje v ABA Ligi 2

6. krog ABA Lige 2 prinaša slovenski derbi. Rogaško v sredo, 31. oktobra ob 19. uri v Domžalah čaka obračun proti Helios Sunsem.

Domžalčani so se v začetku tedna še dodatno okrepili z nekdanjim košarkarjem Rogaške, Mitjo Nikolićem. Ob tem v dresu Heliosa to sezono igra tudi dolgoletni član Rogaške in nekdanji kapetan, Miha Fon.

Damjan Novaković: "Čaka nas najbližje gostovanje v ABA Ligi 2, na katero odhajamo z željo po zmagi. Zavedamo se, da je Helios v rezultatski krizi. Po drugi strani pa naše težave s poškodbami niso skrivnost, tako da bo ekipa znana šele na dan tekme. Helios se je okrepil še z odličnim Mitjo Nikolićem, ki ga zelo dobro poznamo in ki bo še dodatna nevarnost. V prazničnih dneh pričakujemo tudi prihod naših navijačev na tekmo in upamo, da bomo skupaj dosegli zmago."

V taboru Rogaške se sicer ukvarjajo s precej poškodbami in šele na dan tekme bo jasno, na koga bo sploh lahko računal trener Novaković.

Žan Kosič: "Kljub temu, da so Domžalčani trenutno v nekoliko slabši formi, gre za kvalitetno ekipo. V Domžalah je vselej težko gostovati. Kljub našim težavam s poškodbami in še okrepljenemu Heliosu bomo naredili vse, da se domov vrnemo z zmago."