Celotna novica

Sezonske vstopnice

Pripravljalnega obdobja je konec, s tekmo 1. kroga ABA Lige 2 v Sarajevu se začenja tekmovalni del sezone 2019/20.


Prva domača tekma bo prihodnjo sredo, 9. oktobra, ko v Rogaški Slatini gostuje HKK Široki. Z nastopi v državnem prvenstvu Slatinčani začenjajo v soboto, 12. oktobra, ko v goste prihajajo Hopsi iz Polzele.




V Košarkarskem klubu Rogaška smo za vas ponovno pripravili ponudbo sezonskih vstopnic, ki si jih boste lahko zagotovili na prvih domačih tekmah nove sezone.

 

Članska ekipa bo v prihajajoči sezoni predvidoma odigrala približno 27-30 domačih tekem. Konci tedna ostajajo rezervirani za 1. SKL, med tednom pa Rogaško čakajo nastopi v ABA Ligi 2. Ob tem Rogaško čakajo še tekme v Pokalu SPAR.


Vstopnice za ogled posamezne tekme

Na vse domače tekme kluba bodo imeli brezplačen vstop vsi košarkarji, ki trenirajo v vseh mlajših selekcijah Košarkarskega kluba Rogaška. To bodo pri vhodu v dvorano »dokazali« z novo klubsko zapestnico, ki jo bodo prejeli na treningih.

 

Brezplačen vstop na vse domače tekme imajo tudi vsi otroci do 10. leta starosti. Otroci med 10.-14. letom starosti bodo za ogled tekem plačali 2 €. Tudi cena vstopnice za dijake in študente (3 €) in cena vstopnice za odrasle (5 €) ostaja enaka. Cene vstopnic za ogled tekem Lige Nova KBM in ABA Lige 2 so poeenotene.


Sezonske vstopnice

Z nakupom sezonske vstopnice lahko prihranite skoraj 50 %! Cena sezonske vstopnice za odrasle je 80 €, dijaki in študentje boste zanjo plačali 50 €, otroci med 10.-14. letom starosti pa boste zanjo odšteli 30 €. Sezonske vstopnice niso personalizirane.