Celotna novica

V soboto gre zares!

S sobotno tekmo 1. kola Lige Nova KBM proti Triglavu se za naše košarkarje tudi uradno začenja nova tekmovalna sezona 2021/22. Tekma v Športni dvorani Rogaška Slatina se bo začela ob 19. uri.

Za Rogaško bo to enajsta zaporedna sezona v prvoligaški druščini, že deveto sezono zapored pa bo člansko ekipo vodil Damjan Novaković. Celoten spored tekem je na voljo tukaj.

Novi kapetan članske ekipe, Nejc Zupan, pred tekmo s Triglavom opozarja: "Imeli smo nekaj težav s poškodbami, a stanje v ekipi je zdaj dobro. Vsi bi si želeli ponoviti lansko sezono, ko nas je od finala državnega prvenstva ločila ena zmaga, igrali pa smo tudi na zaključnem turnirju Pokala Spar. Proti Triglavu bomo morali pokazati pravi pristop in verjamem, da bomo novo sezono, končno tudi s pomočjo navijačev, začeli z zmago."

Na podlagi Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur. l. RS, št. 142/2021 z dne 4. 9. 2021) bo vsak obiskovalec pri vstopu v dvorano moral izpolnjevati t.i. PCT pogoj.

Pogoj prebolevnosti, cepljenja ali testiranja

Za vstop v dvorano zadostuje potrdilo o cepljenju, dokazilo o testiranju na covid-19 (negativen rezultat testa PCR, ki ni starejši od 72 ur, ali testa HAG, ki ni starejši od 48 ur) ali potrdilo o prebolelosti (potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela covid-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev). Navijači, starejši od 10 let, morajo celoten čas nositi zaščitno masko, ki prekriva nos in usta. 

Vstopnice za ogled posamezne tekme

Na vse domače tekme kluba bodo imeli brezplačen vstop vsi košarkarji, ki trenirajo v vseh mlajših selekcijah Košarkarskega kluba Rogaška.

Brezplačen vstop na vse domače tekme imajo tudi vsi otroci do 10. leta starosti. Otroci med 10.-14. letom starosti bodo za ogled tekem plačali 2 €. Tudi cena vstopnice za dijake in študente (3 €) in cena vstopnice za odrasle (5 €) ostaja enaka.

Zaradi nepredvidljive situacije sezonske vstopnice za sezono 2021/22 ne bodo v prodaji.

Vse tekme Lige Nova KBM v (spletnem) prenosu

Tudi v sezoni 2021/2022 si boste vse tekme Lige Nova KBM lahko ogledali bodisi v prenosih na Sportklubu ali pa v spletnih prenosih na uradnem YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenija.