Celotna novica

V soboto nov lokalni derbi

Košarkarje Rogaške v 4. kolu državnega prvenstva čaka nov lokalni derbi. To soboto, 21. 10., se bomo 19. uri na domačem parketu pomerili s Šentjurjem.

Šentjurčani, ki jih je pred začetkom letošnje sezone prevzel Peter Markovinovič, so v prvih treh kolih zabeležili dve zmagi in en poraz, Rogaška pa je z obratnim izkupičkom in odvzeto točko proti Iliriji trenutno pri dnu ligaške lestvice.

Sobota bo pravi praznik za vse ljubitelje športa v Rogaški Slatini. Nogometaši se bodo v 13. krogu Prve lige Telemach v Športnem centru Rogaška Slatina že ob 15. uri pomerili z vodilnim Celjem, po koncu tekme pa vabljeni še na tribune Športne dvorane Rogaška Slatina. Cena vstopnice za odrasle je 5 €, dijaki in študenti pa bodo za ogled tekme plačali le 3 €.

Sandi Čebular se dobro zaveda kvalitete nasprotnika: "Za zmago bomo morali prikazati svojo najboljšo igro v letošnji sezoni. V obrambi moramo dvigniti raven agresivnosti, v napadu pa igrati kot ekipa."

Sezonske vstopnice še vedno v prodaji

V KK Rogaška pa smo za vas pripravili tudi ponudbo sezonskih vstopnic, ki si jih boste lahko zagotovili tudi pred tekmo s Šentjurjem. Cena sezonske vstopnice za odrasle je 55 €, dijaki in študenti pa boste zanjo odšteli 40 €.