Celotna novica

Znana sestava trenerskega štaba

Poletni meseci v Košarkarskem klubu Rogaška so prinesli nekaj sprememb.

Petra Markovinoviča je na čelu članske ekipe zamenjal Dragiša Drobnjak, po odhodu Markovinoviča pa je posledično nekaj sprememb doživel tudi mladinski pogon kluba.

Vodenje mladinskega pogona prevzema Kristijan Košak, ki bo hkrati trener selekcij U20 in U18. Košak je v preteklosti deloval v KK Šentjur in KK Podčetrtek.

Selekciji U16 A in U16 B bo vodil Matic Ogrizek, pri delu mu bo asistiral Luka Božak, ki se je pred začetkom sezone vrnil v Rogaško Slatino in bo v prihodnji sezoni nosil tudi dres članske ekipe.

Peter Markovinovič (starejši) bo v sezoni 2023/24 trener fantov U14 in U12, Iztok Majcenovič pa ostaja trener selekcije U10. Nad fanti U8 in fanti, ki trenirajo v košarkarski šoli (vrtec in 1. razred OŠ) bo tudi v prihodnje bdel Marko Čonžek.

Selekcije U12, U14, U16, U18 in U20 bodo s treningi začele v sredo, 23. avgusta, otroci do selekcije U10 pa v novo sezono vstopajo z začetkom novega šolskega leta. Točen urnik treningov bo znan do 23. 8. 2023.

Znane so tudi višine članarin:

Vsi košarkarji, ki trenirajo v mlajših selekcij kluba, imajo prost vstop na tekme članske ekipe.

S sklenitvijo partnerstva s Sportimusom, najmodernejšo aplikacijo za športne klube v Sloveniji, bomo poenostavili tudi komunikacijo med trenerji, igralci in starši ter izboljšali organiziranost klubskega mladinskega pogona.